Hvitevareservice Drammen


Artur

Servicetekniker NB EN

Tlf: 462 23 213

Vår hvitevareservice i Drammen har vært en pålitelig tjeneste i mange år. Våre erfarne teknikere har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å håndtere alle typer hvitevarer, uavhengig av merke eller modell. Vi tilbyr også en omfattende garanti på alle tjenester og reparasjoner vi utfører, slik at du kan være trygg på at du får den beste servicen for pengene dine.

Har du noen gang stått overfor en hvitevare som ikke fungerer som den skal? Det kan være alt fra en vaskemaskin som ikke vil starte, en oppvaskmaskin som ikke renser godt nok, eller en tørketrommel som ikke tørker klærne dine skikkelig. Dette er irriterende problemer som kan være frustrerende å håndtere på egen hånd. Heldigvis kan du stole på en profesjonell hvitevareservice i Drammen for å hjelpe deg med å fikse problemet.

Reparasjon av husholdningsapparater Drammen

  • Tlf: +47 46 22 32 13
  • Adresse: 3058 Solbergmoen
  • Org.Nr: 913478991
  • Epost: post@hvitevareserv…
  • Åpningstider: 08:00 -16:00

Vi forstår at du har travle dager, derfor tilbyr vi også fleksible tidsplaner som passer dine behov. Enten du trenger service på dagtid eller på kveldstid, i helger eller på helligdager, vil vi gjøre vårt beste for å planlegge et tidspunkt som fungerer for deg. Vi er også opptatt av å holde deg informert gjennom hele prosessen.

Når du kontakter vår hvitevareservice i Drammen, vil du snakke direkte med en av våre kunnskapsrike teknikere. De vil gi deg all informasjon du trenger om tjenestene vi tilbyr, og de vil også gi deg en nøyaktig prisvurdering for reparasjonen. På den måten kan du være trygg på at du vil motta en rettferdig og konkurransedyktig pris.

Hvitevareservice Drammen

Reparasjon av vaskemaskin kjøleskap ovn komfyr induksjonstopp – Drammen Hvitevareservice

Kontakt vår hvitevareservice i Drammen i dag for å få hjelp med ditt hvitevareproblem. Vi er klare til å hjelpe deg med å løse problemet raskt og effektivt, slik at du kan komme tilbake til dine daglige gjøremål uten stress og bekymringer.