Hvitevareservice Kongsberg

Jarle Røed

Daglig leder NB EN

Tlf: 32 75 78 22

Er du på utkikk etter pålitelig og effektiv reparasjon eller service av dine hvitevarer i Kongsberg-området? Da trenger du ikke lete lenger enn Hvitevareservice Kongsberg! Vi tilbyr alt fra reparasjon av vaskemaskiner og tørketromler til service på kjøleskap og komfyrer. Vi har erfarne teknikere som kan håndtere alle typer hvitevarer, uansett merke eller modell.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder høykvalitets service til konkurransedyktige priser. Vi gir også garantier på all vår reparasjon og service, slik at du kan være trygg på at du vil få den hjelpen du trenger og at jobben vil bli gjort riktig.

Vårt mål er å gi deg en rask og effektiv løsning slik at du kan få dine hvitevarer tilbake til normal funksjon så snart som mulig. Vi forstår hvor viktig det er å ha fungerende hvitevarer i hverdagen, derfor tilbyr vi også akutt reparasjonstjenester for øyeblikkelig hjelp.

Reparasjon av hvitevarer Kongsberg

  • Tlf: +47 32 75 78 22
  • Epost: post@hvitevareservice
  • Adresse: Bruksgata 57
  • Åpningstider: 7:00-15:00
  • Org.nr: 980924254
  • Stiftelsesdato: 01.07.1999

Kongsberg Hvitevareservice – Reparasjon av Vaskemaskin Oppvaskmaskin Kjøleskap Induksjonstopp Ovn

Vår tilnærming er basert på å levere høy kvalitet og pålitelighet. Vi forstår viktigheten av at dine hvitevarer fungerer effektivt i hverdagen, og derfor er vi dedikerte til å utføre grundige feilsøking, nøyaktig diagnostisering og effektiv reparasjon. Vi bruker kun kvalitetsdeler og moderne verktøy for å sikre at resultatene er langvarige og pålitelige.

Vi setter også kundetilfredshet i fokus. Vårt team er kjent for sin vennlige og profesjonelle service. Vi lytter nøye til dine bekymringer og spørsmål, og vi gir tydelig og ærlig kommunikasjon gjennom hele reparasjonsprosessen. Du kan stole på oss til å gi deg råd om eventuelle nødvendige reparasjoner eller erstatninger, slik at du kan ta informerte beslutninger for dine hvitevarer.

Kontakt oss i dag for å avtale service eller reparasjon av dine hvitevarer i Kongsberg-området. Våre teknikere vil komme til deg så snart som mulig for å diagnostisere problemet og gi deg den beste løsningen for dine behov.

Hvitevareservice Kongsberg - reparasjon av hvitevarer