Hvitevareservice Trondheim

Frode Espnes 

Daglig leder

Tlf: 73 60 66 06

Leter du etter pålitelig og profesjonell hvitevareservice i Trondheim? Da har du kommet til rett sted! Vår hvitevareservice i Trondheim er dedikert til å gi deg omfattende hjelp og løsninger for dine hvitevarer. Uansett om du trenger reparasjon, vedlikehold eller installasjon av hvitevarer, kan du stole på vår ekspertise og erfaring.

Vårt erfarne team av teknikere i Trondheim har dyp kunnskap innenfor hvitevareservice. Vi forstår betydningen av vel fungerende hvitevarer i ditt daglige liv, og vi er her for å hjelpe deg med å holde dem i optimal stand. Enten det er problemer med vaskemaskinen, oppvaskmaskinen, tørketrommelen eller andre hvitevarer, så kan du stole på oss til å løse problemene raskt og effektivt.

Lars Mauring

Styreleder

Tlf: 926 57 261

Vi tar oss av alt fra vanlige feil og slitasje til mer komplekse utfordringer med dine hvitevarer. Vår hvitevareservice i Trondheim benytter seg av avanserte verktøy og moderne teknikker for å diagnostisere og løse problemene grundig. Vi gir deg ærlige vurderinger av reparasjonsbehovet og veileder deg gjennom de beste løsningene for dine hvitevarer.

Reparasjon installasjon og vedlikehold av hvitevarer – Hvitevareservice Trondheim

  • Tlf: +47 73 60 66 06
  • Tlf: +47 92 65 72 61
  • Adresse: Brøsetvegen 145F
  • Betjente områder: Trondheim
  • Åpningstider: 08:00 – 16:00

Vi er stolte av vårt omdømme for å levere pålitelig service og kvalitetsarbeid i Trondheim. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi streber alltid etter å overgå forventningene dine. Vår hvitevareservice er lisensiert og forsikret, slik at du kan føle deg trygg når du velger oss som din partner for hvitevarevedlikehold.

Vi forstår at tiden din er verdifull, og derfor er vi opptatt av å levere tjenester som er effektive og tilpasset dine behov. Vi kommer til avtalt tid og fullfører arbeidet raskt, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet og nøye oppmerksomhet på detaljer. Vi håndterer alle typer hvitevarer, uansett merke eller modell, og vi holder oss oppdatert med den nyeste teknologien for å sikre best mulig service.

hvitevareservice Trondheim - vi reparerer hvitevarer vaskemaskinen, oppvaskmaskinen, tørketrommelen kjøleskaper frysere

Når det gjelder prising, tilbyr vi konkurransedyktige priser og transparente kostnadsopplysninger. Vi gir deg klare estimater før vi starter arbeidet, slik at du har full oversikt og kan ta informerte beslutninger. Vi ønsker å gi deg god verdi for pengene dine samtidig som vi sikrer at dine hvitevarer får den nødvendige omsorgen de fortjener. Velkommen til Hvitevare – service Trondheim!

Ikke nøl med å kontakte vår hvitevareservice i Trondheim når du trenger hjelp med dine hvitevarer. Vi er klare til å svare på dine henvendelser, besvare spørsmål og tilby den beste løsningen for dine behov. Ta kontakt i dag og la oss ta vare på dine hvitevarer slik at de kan fortsette å fungere feilfritt og gjøre hverdagen din mer komfortabel og effektiv. Vår profesjonelle hvitevareservice i Trondheim er dedikert til å gi deg den pålitelige hjelpen du trenger for å holde dine hvitevarer i topp stand. Vi ser frem til å være din pålitelige partner for hvitevarevedlikehold.